Ga naar de inhoud

Grijs kenteken

Echte ondernemers doen zaken zonder bank

Wanneer je een flinke bak op de oprit hebt staan, heb je ook de pijn ervaren van de terugkerende wegenbelasting. Maar rijd je alleen zakelijk, en heb je slechts twee zitplekken nodig? Dan is het verstandig te kijken of de ombouw naar een grijs kenteken een oplossing biedt. Het heeft namelijk ontzettend veel voordelen, wat al begint bij de aanschaf: zowel bij de aankoop als bij import hoef je geen BPM te betalen! Daarnaast betaal je minder aan wegenbelasting, maar is ook je verzekering goedkoper. Zelfs de bijtelling is lager voor voertuigen met een grijs kenteken. Zo kun je rijden in een stoere Ford F150, Dodge Ram of Jeep Wrangler, zonder de hoge vaste lasten.

Wat doen wij bij de ombouw naar een grijs kenteken?

Voordat een auto een grijs kenteken mag dragen, moeten er een aantal aanpassingen gedaan worden. De belangrijkste aanpassing is wel dat er slechts twee zitplaatsen aanwezig mogen zijn, met een afscheiding tussen het bestuurdersdeel en de bagageruimte. Alle panelen en stoelen achter de voorste stoelen worden dan ook weggehaald. Een tussenschot met veiligheidsglas zal de scheiding vormen tussen de voorzijde en de laadruimte. De laadruimte wordt naar wens afgedicht en voorzien van panelen, welke worden afgewerkt met waterdichte stoffering. Alle aanpassingen worden tot in detail afgewerkt, zodat er een solide afwerking is die niets te wensen overlaat. Daarbij doen we onze naam Custom Workx eer aan: we kunnen tijdens de ombouw verschillende aanpassingen doen, zodat de auto in alle opzichten voldoet aan jouw wensen.

Keuring

Het spreekt voor zich dat de auto na alle aanpassingen gekeurd zal worden bij de RDW, zodat de auto vanaf dat moment door het leven gaat met een grijs kenteken. Vanaf dat moment profiteer jij van alle voordelen van een stoere bak, zonder de nadelen van de hoge terugkerende kosten. Tijdens de ombouw naar een grijs kenteken kunnen we jouw auto helemaal naar wens aanpassen. Heb je speciale behoeften voor de indeling van de laadruimte? Laat het ons weten!

Deze modellen hebben we reeds omgebouwd

Staat jouw auto hier niet tussen? Vraag ons naar de mogelijkheden

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Jouw voertuig (verplicht)


    Eventuele opmerkingen

    Onze partners