Ga naar de inhoud

Detailing

Van motorfiets tot pick-ups!

Echte liefde voor je voertuig gaat verder dan de wekelijkse poetsbeurt of wasstraat. Natuurlijk is daar helemaal niets mis mee, maar soms is je jouw auto of motor toe aan extra aandacht. Die geven we met detailing. Dat gaat een paar stappen verder dan gewoon schoonmaken, maar zorgt er wel voor dat je auto er helemaal als nieuw uitziet.

Tot in de puntjes

Bij detailing wordt het gelakte oppervlak van jouw auto of motor gepolijst. Na een grondige reiniging halen we een minuscuul laagje van de lak af, waardoor kleine krasjes letterlijk worden verwijderd en de lak weer egaal is. Dat is een groot pluspunt ten opzichte van een normale was- en waxbeurt, waarbij de krasjes worden opgevuld! Na het polijsten brengen we een nieuwe beschermlaag aan, zodat je voertuig er weer als nieuw uitziet.

Stapje hoger

Na het polijsten kun je er ook voor kiezen om je auto een upgrade te geven. Detailing is namelijk een geweldige manier om een nieuwe laklaag aan te brengen en je auto of motor een nieuwe uitstraling te geven. Het aanbrengen van een glascoating zorgt voor een duurzame glans. De kleur van je auto wordt intenser en helder. Een gave auto als de Giulia krijgt dankzij detailing een moderne en unieke uitstraling, maar eerlijk is eerlijk: iedere auto leeft op van zo’n coating. Als extra pluspunt is een glascoating een stuk onderhoudsvriendelijker is dan een waxlaag. Waar je bij een waxcoating regelmatig een nieuwe laag moet aanbrengen, zorgt een glascoating jarenlang voor een stralende laklaag.

 

Wil je meer aan je auto aanpassen? Kijk dan eens bij onze custom-build opties!

Waar kunnen wij u mee helpen?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Jouw voertuig (verplicht)


    Eventuele opmerkingen

    Onze partners