Ga naar de inhoud

Custom Build

Unieke projecten

Echte fijnproevers zijn niet snel tevreden. Die zien een auto of motor en hebben toch een ander beeld voor ogen. Bredere banden, grotere velgen of zitten liever iets lager bij de grond. Of wellicht wil je een extra lichtbalk op je Jeep Cherokee of Dodge Ram. Voor veel aanpassingen kun je meestal niet terecht bij de merk-eigen dealer, omdat het niet in hun plaatje past. Wij passen jouw voertuig graag voor je aan, zodat hij van voor tot achter voldoet aan jouw wensen. Ook tijdens het ombouwen naar een grijs kenteken kunnen we aanpassingen doorvoeren, zodat de laadruimte naar jouw wensen is aangepast.

Praktische custom builds

De aanpassingen kunnen puur voor de uitstraling zijn, maar ook praktisch nut hebben. Rijd je als ondernemer vaak door een robuust landschap? Dan heb je wellicht liever wat grotere banden of wil je jouw auto verhogen. Ook het aanbrengen van extra verlichting kan praktisch zijn. Maar we kunnen meer: we kunnen ook het interieur aanpassen naar jouw specificaties, zodat de laadruimte aangepast is op jouw transportbehoefte. We kunnen gereedschapskoffers of flightcases een vaste plek geven, maar ook lades en compartimenten aanbrengen waardoor de laadruimte alles heeft wat jij nodig hebt.

Eigen ontwerp

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon niet tevreden bent over het uiterlijk van je auto op de manier waarop hij van de band is gerold. Je auto verlagen, grotere velgen en finetunen met nieuwe koplampen, een vette spoiler en verlichting… het kan allemaal. Zo maak je van jouw standaardauto een droomauto, die iedereen het nakijken geeft. En met een glascoating geef je jouw auto die ultieme finishing shine!

Benieuwd wat wij allemaal voor jouw auto kunnen doen? We horen graag van je!

Staat jouw auto hier niet tussen? Vraag ons naar de mogelijkheden

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Jouw voertuig (verplicht)


  Eventuele opmerkingen

  Door dit formulier te verzenden vind je het goed dat we jouw gegevens gaan gebruiken om jouw vraag te beantwoorden!

  Onze partners